Pangea TravelPangea Travel

KOMODO ISLAND - 3 DAGE / 2 NÆTTER

INDIVIDUEL RUNDREJSE - KOMODO ISLAND 3 DAGE/2 NÆTTER

              Komodo-Island-1              Komodo-Island-2              Komodo-Island-3

Tilbage


Et besøg på komodovaranernes ø Komodo Island er en oplevelse for livet. Komodo National Park blev grundlagt i 1980 med det primære formål at beskytte de store varaner samt det øvrige plante- og dyreliv i området. Komodo National Park omfatter tre store øer: Komodo, Rinca og Padar samt talrige mindre øer, der sammen spænder sig over et areal på ca. 2.000 kvm. Ud over at være hjemsted for komodovaranen, er nationalparken tilholdssted for mange andre bemærkelsesværdige arter såsom torresbuskhøns og hjorte. Parken omfatter desuden et af de rigeste marinemiljøer med koralrev, mangrover, undersøiske bjerge og bugter. Disse levesteder huser mere end tusinde fiskearter, 260 koralarter, diverse hajer, djævlerokker, mindst 14 hvalarter, delfiner og havskildpadder.

Overnatningerne foregår på én af de to skonnerter "Nusa Tara" eller "Tarata".

Begge skonnerter har 3-4 skibskahytter til 2 personer, alle med privat badeværelse med toilet og brus.
Nusa Tara og Tarata har soldæk og opholdslounge, og begge skibe er fuldt udstyrede med rednigsbåde- og veste, førstehjælpskasse, snorkeludstyr m.m.Ombord serveres både indonesisk og europæsik mad.

 

Komodo Island 3 dage / 2 nætter

DAGSPROGRAM

Dag 1: Denpasar - Labuhan Bajo - Rinca - Komodo
Afgang til Labuhan Bajo med fly fra Denpasar, Ngurah Rai lufthavnen (fly ikke inkluderet).
Ved ankomsten til Komodo lufthavn i Labuhan Bajo, bliver I mødt og transporteret til havnen,hvorfra I sejler til Rinca Island. Ved ankomsten vil en Park Ranger føre jer gennem én af Rinca-øens typiske tørre skove. De mange forskellige vegetationer i Komodo National Park giver gode betingelser for forskellige dyr som for eksempel rådyr, bøfler, vildsvin og langhalede makakaber. De lever af forskellige blade, frugter, blomster, rødder og græs, som findes i parken. Af alle dyr i parken er komodovaranerne øverst i fødekæden. Det sker dog at Komodoerne selv bliver ofre for én af deres egne artsfæller. Komodovaranen blev i 1912 videnskabeligt beskrevet som - Varanus Komodoensis - det største firben i verden. Om eftermiddagen sejler I til Komodo Island. Frokost, aftensmad og overnatning er ombord på båden. (F,A)

 

Dag 2: KOMODO - LABUHAN BAJO
Efter vi har spist morgenmad, starter vi på en safaritur (ca. ½ times gåtur, 2 km.) til Banunggulung for at se komodovaranerne i deres naturlige omgivelser. I skal opleve nogle af øens 2.000 varaner, der kan blive op til 3 meter lange. Komodo Island er også hjemsted for vilde dyr såsom hjorte, vildsvin og fugle (fx papegøjearten lille gultoppet kakadu, tallegallahøne og grøn isfugl). En Ranger vil guide jer og fortælle om flora og fauna på denne safari. Der sejles derefter tilbage til Labuhan Bajo, hvor der serveres frokost ombord. Der er mulighed for at bade eller snorkle på "Pantai Merah" Pink Beach. Aftensmad og overnatning ombord på båden. (M,F,A)

 

Dag 3: LABUHAN BAJO - DENPASAR
Efter morgenmad tager vi på en lille sightseeingtur til "Batu Cermin" (spejlgrotten) og besøger det traditionalle marked, før vi vender tilbage til lufthavnen for at nå flyet til Bali, Denpasar. (M)

M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad

Vi kan også tilbyde Komodo-pakker med en ekstra dag samt pakker, hvor én af 0vernatningerne foregår på øen Flores ud for Komodo-øerne. Spørg rejsebureauet for yderligere info.

PRISLISTE GÆLDENDE FRA 01/04 - 30/06 2014

BEMÆRK: NEDENSTÅENDE PRISER ER EXCLUSIVE INDENRIGS- OG OVERSØISK FLY

Ring eller skriv og få oplysning om aktuelle flypriser.

Komodo Island 3 dage / 2 nætter

Pris pr. person

 

To pers.

En pers.

01/04-30/06 2014 (privat transp.)

3.270

6.570

Komodo Island 4 dage / 3 nætter

Pris pr. person

 

To pers.

En pers.

01/04-30/06 2014

4.390

8.775

Turene afgår kun, hvis der er minimum 3 deltagere på turen. Ved færre personer er turen på forespørgsel.

Prisen Inkluderer:

* Overnatninger på båden og måltider som beskrevet i programmet

* Engelsktalende guide på turene

* Transport Lufthavn-Havn-Lufthavn

* Donationer

Ikke inkluderet:

Indenrigsfly Denpasar-Labuhan Bajo t/r (DPS-LBJ//LBJ-DPS) koster ca. kr. 1.800,-

Park Entré på USD 17,- PR. PERS. (betales lokalt).

 

Top

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev
Tilmeld // Frameld